
Nazywam się Magdalena Marszałek i jestem absolwentką Wydziału Technologii Żywności na Uniwersytecie Rolniczym w Krakowie ze stopniem magistra dietetyki. Swoje doświadczenie zawodowe zdobywałam pracując jako dietetyk w Sanatorium, prowadząc szkolenia oraz prowadząc klientów
w obiektach sportowych. Specjalizuję się głównie w dietetyce klinicznej, a w szczególności dietoterapii cukrzycy, chorób układu krążenia, chorób
tarczycy, oraz chorób nerek. Obecnie prowadzę warsztaty dla dzieci i dorosłych, a także konsultacje dla osób w obiektach sportowych i dla
gości ośrodka RyterSKI na turnusach odchudzających. Na bieżąco poszerzam swoją wiedzę uczestnicząc w kursach i szkoleniach z zakresu terapii dietetycznej, nowych badań i trendów.
Dietetyka to nie tylko moja praca, ale również pasja! Pokazuję moim klientom, że można zmienić nawyki żywieniowe trwale przygotowując
smaczne i proste posiłki, co bezpośrednio wpływa na ich zdrowie oraz samopoczucie. W swojej pracy kieruję się podejściem indywidualnym,
ponieważ każda osoba ma oddzielna historię, a problemy z wagą są często konsekwencja innych zdrowotnych problemów.
Zapraszam na konsultacje podczas pobytu w RyterSKI.